Следвайте Гласове в Телеграм“Извинете, моята аларма в къщи! Искате да разберете

...
Следвайте Гласове в Телеграм“Извинете, моята аларма в къщи! Искате да разберете
Коментари Харесай

Как Георги Георгиев забрани звука на телефоните и флиртовете по време на сесия в София

Следвайте " Гласове " в Телеграм

“Извинете, моята тревога в къщи! Искате да разберете какво става? Съжалявам, доста е просто, ще обясня щом толкоз държите - котаракът отива до датчика, цапардосва го и се получава това! ”

Така ръководителят на общинския съвет в София Георги Георгиев се стимулира пред сътрудниците си на сесия в София за какво самичък нарушава своята заповед към съветниците да спрат звука на своите телефони.

В първия ден от почивката на столичния парламент той качи малко клипче във фейсбук.

От фрагментите се научават още любопитни елементи от живота на общинските съветници в София.

Колеги, може ли да си спрем звука на телефоните - някой непрекъснато получава известия и го чуваме всички. Има метод да разберем кой е, има следствен опит - като стартираме да си пускаме известия между тях, споделя още Георгиев.

Той прави и забележка на своя сътрудник доктор Милев, че чува повече неговия глас от телефонния му диалог, в сравнение с личните си мисли.

И още - Георги Георгиев припомня на сътрудниците си, че по време на сесия флиртуването е неразрешено и би трябвало да гледат единствено напред.

Председателят на Общинския съвет, който е от ГЕРБ, се обръща към сътрудниците си: “Научихте доста скъп урок - може да внасяте доста отчети с Борис Бонев (Спаси, София), да го защитавате дружно и най-после отново да не ви подкрепим ”.

И след следващата стихия измежду съветниците, Георгиев се обръща към сътрудниците си с концепция: “След този сподавен скандал може да ми казвате Георгиев, Миротвореца ”.

Малко преди финала на последната сесия той признава, че не може да им обещае да не се виждат през лятото, само че след бурна реакция позволява да се срещнат на …плажа. След което прецизира: А за тези които няма да почиваме - знаете по какъв начин е: работа, работа, работа.

Инфо: " 24 часа "

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР